BST BLIR EN LÅNGSIKTIG PARTNER TILL HERO OF THE TALK OCH STÖDJER UTVECKLINGEN AV BE THE HERO LOKALT OCH NATIONELLT.

BST BLIR EN LÅNGSIKTIG PARTNER TILL HERO OF THE TALK OCH STÖDJER UTVECKLINGEN AV BE THE HERO LOKALT OCH NATIONELLT.

2022-12-05 Av av Johan Rolander

BST – Berges Schakt & Transport AB har fattat beslutet att bli en sponsor till föreningen Hero Of The Talk Sweden. Avtalet sträcker sig under tre år med möjlighet till förlängning. Samarbetets mål är att sprida BE THE HERO till Sveriges mellanstadieskolor.  

"Vi tror stenhårt på detta projekt, och tror att det är viktigare än någonsin att ge barn en god förståelse kring mobbing & utanförskap. Det som Hero Of the Talk har presenterat för oss och det brinnande hjärtat som finns i organisationen för att skapa en förändring för Sveriges barn, gör att vi med glädje vill stötta detta otroligt viktiga arbete. Vi hoppas att detta ska kunna nå ut till alla skolor i Sverige. BE THE HERO är ett otroligt bra genomarbetat material. Riktigt proffsigt och oerhört berörande."

"Vi är enormt tacksamma att BST tecknar ett treårsavtal med oss som stödjer utvecklingen och spridning av BE THE HERO i Sveriges skolor. Att ett företag som BST stöttar oss, som har medmänsklighet och samhällsengagemang i sitt DNA känns extra bra. Det är just denna typ av företag som vi vill förknippas med"

Är du ett företag eller organisation som också vill vara med och bygga en ny framtid för Sveriges barn som bygger på empati och värme?

Kontakta oss 

Facebook
Twitter
LinkedIn