UPPDRAG & UTBILDNINGAR

FÖR DIG SOM SKALL ANVÄNDA BE THE HERO.

  1. Registrera ett konto för att komma åt utbildningarna
  2. Logga in och välj lärarinstruktioner (där finns guider för varje lektion)
  3. När du skall använda BE THE HERO använd kursen BTH UTBILDNINGEN
NYA ÖVNINGAR

NYA ÖVNINGAR

Som ett led i att bibehålla kunskap och HERO-känslan finns det nya övningar att göra. Många övningar kommer handla om Superkrafter och hur man kan använda dom. Har nu övningar som ni vill att vi utvecklar och lägger upp här, så alla skolor kan ta del av dessa är det bara kontakta Johan Rolander.

INSTRUKTIONER

BE THE HERO MED LÄRARINSTRUKTION

BTH lärarinstruktioner förklarar tydligt hur utbildningen skall genomföras på lektionsnivå. Varje lektion/del innehåller SYFTE, FÖRBEREDELSE och GENOMFÖRANDE. Här kommer du även läsa checklistan som skapar förutsättningar för bästa resultat. Lärarinstruktioner innehåller också formulär där ni kan lämna feedback på respektive lektion/uppdrag, där vi kan få ta del av era tankar eller förslag på förbättringar.
Det går att genomföra utbildningen med elever med lärarinstruktion, men vi rekommenderar BE THE HERO utan lärarinstruktion.

UTBILDNINGEN

BE THE HERO

Detta är utbildning som skall användas när man genomför BTH med eleverna. Här syns inte instruktioner, som kan upplevas som ett störande moment för vissa elever. Utbildningen tar 5 timmar och rekommendationen är att man sprider lektionerna inom 14 dagar. För att kunna genomföra utbildningen behövs vår HERO BOX som innehåller 131 kort. HERO BOX är lådan med alla kort och är lika viktig som kortleken i ett kortspel.

Vi vill rikta ett stort tack till Allmänna Arvsfonden och Swedbank som gör det möjligt.