BE THE HERO UTBILDNING

FÖR DIG SOM HAR EN HERO BOX OCH SKALL KOMMA IGÅNG

  1. Klicka här för att registrera ett konto om du inte redan har ett

  2. Har du registrerat ett konto är du inloggad och kan nu välja din utbildning

  3. Börja med att gå igenom lärarinstruktionen för att få en förståelse och överblick. Välj sedan BE THE HERO när eleverna skall utbildas.

Behöver ni hjälp eller har andra frågor: Ring Johan på: 072 7228414 eller maila: johan@heroofthetalk.se

INSTRUKTIONER

BE THE HERO MED LÄRARINSTRUKTION

BTH lärarinstruktioner förklarar tydligt hur utbildningen skall genomföras på lektionsnivå. Varje lektion/del innehåller SYFTE, FÖRBEREDELSE och GENOMFÖRANDE. Här kommer du även läsa checklistan som skapar förutsättningar för bästa resultat. Lärarinstruktioner innehåller också formulär där ni kan lämna feedback på respektive lektion/uppdrag, där vi kan få ta del av era tankar eller förslag på förbättringar.
Det går att genomföra utbildningen med elever med lärarinstruktion, men vi rekommenderar BE THE HERO utan lärarinstruktion.

UTBILDNINGEN

BE THE HERO

Detta är utbildning som skall användas när man genomför BTH med eleverna. Här syns inte instruktioner, som kan upplevas som ett störande moment för vissa elever. Utbildningen tar 5 timmar och rekommendationen är att man sprider lektionerna inom 14 dagar. För att kunna genomföra utbildningen behövs vår HERO BOX som innehåller 131 kort. HERO BOX är lådan med alla kort och är lika viktig som kortleken i ett kortspel.

Fram till maj 2022 genomförs BE THE HERO i 21 skolor, med 150 klasser och ca 4500 elever. Från Malmö i söder till Piteå i Norr. Detta stora test skall säkerställa att vår utbildning ger samma goda effekt över hela Sverige.

Mer info om BE THE HERO:

På sidan kan ni se introfilmen som eleverna får titta på som beskriver vad BE THE HERO handlar om.
Vi vill rikta ett stort tack till Allmänna Arvsfonden och Swedbank som gör det möjligt.