SÖRMLANDS SPARBANK

”Sörmlands Sparbank AB och Sparbanksstiftelsen Sörmland tycker att mobbning i skolan borde vara utrotat vid det här laget. Därför har vi gemensamt beslutat att erbjuda skolor med årskurs 4–6 en möjlighet att ta del av Hero of the talk’s interaktiva utbildning BE THE HERO, i syfte att motverka mobbning i skolan och öka kunskapen hos både elever och lärare.

Hero of the talk, som visat sig vara en engagerad och påläst partner inom området, erbjuder skolorna en interaktiv utbildning med tillhörande utbildningsmaterial som innefattar allt från elevernas rollspel till att lyfta elevernas goda egenskaper.

Vi kan varmt rekommendera utbildningen BE THE HERO till skolor som vill göra skillnad. Ett mycket väl fungerande verktyg för att förebygga mobbning och utanförskap.”

Anders Thorson, Sparbanksstiftelsen Sörmland 

SÖRMLANDS SPARBANK har tillsammans med HERO inlett ett samarbete som innebär att samtliga skolor i kommunerna Nyköping, Katrineholm, Flen, Oxelösund och Vingåker får utbildningen och nyttja plattformen BE THE HERO helt utan kostnad  under 2024 & 2025. Detta innebär att samtliga skolklasser och elever i mellanstadiet kan utbildas till att motverka utanförskap, psykisk ohälsa och mobbning. Bedriver ni skolverksamhet anmäler.